Bemutatkozás

Cégünk története

Cégünk története:

Tisztelt Látogató,

Szeretnénk röviden bemutatni cégünket. Vállalkozásunkat 1991-ben alapítottuk, tevékenységi    körünknek a csavar-kötőelem, rögzítés- és csiszolástechnika nagykereskedelmet választottuk. Folyamatos fejlődésünknek köszönhetően, 2000-ben költöztünk a jelenlegi, több mint 700 nm. alapterületű telephelyünkre. Raktárkészletünkben több mint 3000 féle termék található, amit  folyamatosan bővítünk, így a hozzánk érkező megrendeléseket polcról igyekszünk kiszolgálni. 
Partnereink döntő többségben viszonteladók, építőipari és gyártó cégek.
Az általunk forgalmazott termékek jelentős része termelői áron, illetve közvetlen importból kerül értékesítésre.

Kellemes böngészést kívánva üdvözlettel:

BABINSZKI CSAVAR TEAM
Céljaink

Céljaink:

Három alapvető célunk van.

Ügyfeleink minőségi korrekt kiszolgálása, az egyedi igények maximális figyelembevételével.
Az általunk forgalmazott termékek gyártóinak, forgalmazóinak rendszeres ellenőrzése, hogy a megrendelőinknek kifogástalan minőségű árut tudjuk folyamatosan biztosítani.
Raktárkészletünk mennyiségének és összetételének állandó növelése, hogy meg tudjunk felelni a piac kihívásainak e téren is.

 

 

Termékeinkről Kicsit bővebben a korrekt kiszolgálásról :

Kedves látogató, bizonyára Ön is megtapasztalta már azt, mikor egy-egy beszállítója "csak úgy" bevezeti, vagy felemeli a szállítási költséget, kezelési-csomagolási plusz díjat vezet be, vagy netán mindenféle értesítés nélkül megemeli az árakat, amivel sok estben csak a megrendelt áru megérkeztével szembesül. Az ehhez hasonló dolgok, kellemetlenségek sorát indíthatja el. Cégünknél kiemelt figyelmet fordítunk az ilyen esetek elkerülésére, így biztos lehet benne, hogy hétről-hétre azt az árat, azt a kedvezmény fogja kapni, amit ajánlottunk Önnek, mindenféle egyéb rejtett költség nélkül. Nem hiszi? Tegyen próbára minket!

Keresés:

Elérhetőségek:

6771 Szeged Szerb utca 6.
Tel.: +36-62-550-335
Fax: +36-62-550-336
E-mail: babinszkicsavar@vnet.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig 08-16 óráig

Az oldalt készítette:

Lunir.hu